Elly Schmitz

Kent 2 personen

Weduwe , 3 kinderen
Woont in Houten

  Bekijk het volledige profiel van Elly Schmitz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elly Schmitz heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Namen die mij nog te binnen schieten zijn o.

  Namen die mij nog te binnen schieten zijn o.a. Joke Montijn, Joke van Steenwijk, Thea Stieber, Ingrid Reiff, Peter Wachtendonk, Sjoerd v.d.Made, Jan Visser, Thole de Haan, Peter v.d.Kraan. Mijn favoriete leraar was de dhr. De Haan. Dhr. Pieterse had hele grote indringende ogen (als je straf kreeg dan). Het was geen gezellig schoolgebouw, echt een noodgebouw. Ik heb ooit een grote tekening gemaakt met elementen uit Rotterdam, die boven de lerarenkamer gehangen zou worden, maar óf dat ooit gebeurd is...... Met de tekenleraar (naam vergeten) thuis een mozaïek voor een kerk in Zeeland gemaakt; dit heb ik begin jaren tachtig nog bezocht.

  Willem Ruys (MULO / MAVO), 1957

  Leuke meester, de heer Huisdens, hij kon zo heerlijk vertellen.

  Leuke meester, de heer Huisdens, hij kon zo heerlijk vertellen. Ik zat in de 6e klas in een groepje van vier meisjes, Marietje v.d. Sluis, Mariëtte Bontenbal en Carla Alten. Helaas heb ik geen foto van de leerlingen van die laatste klas. In de vierde klas was ik zgn verkikkerd op Wim v.d. Heuvel. In die klas hadden we les van de heer Post, zo'n ontzettend knappe man om te zien. Van hem moest ik regelmatig voor de klas een versje van Annie M.G. Schmidt voordragen over zeven motten.

  Kralingse Werkgemeenschap, 1951

  ?