Elly Meekel

Kent 9 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Meekel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elly Meekel heeft 1 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We kwamen met een hele groep uit buitenveldert naar de Vechtstraat.

  We kwamen met een hele groep uit buitenveldert naar de Vechtstraat. Het was best streng. In de eerste klas hadden we een zuster met een zeer moeilijke naam Auxiliatrix of zoiets.Als je een goed punt had mocht je een punaise op en bord prikken dit was een soort wedstrijd.In het eerste jaar bleef ik zitten,maar aan het einde van de schooltijd zaten we toch weer bij elkaar.Enkele namen die ik mij herinner Carla Kas,Loes van Koolwijk,Jannie Rot,Joan Schols,Annemieke ....,Rina...,Pauline Broekman. Natuurlijk was er ook het feest van het zoveel jarig jubileum van de school met het feestlied op de wijs van de Bostella.Als afsluiting gingen we naar Sassenheim en we zijn ook nog naar een school in Belgie geweest. Al met al een leuke tijd.Ik hoop veel reacties te krijgen want door mijn verhuizing naar brabant ben ik alle contacten verloren

  St. Catharina ULO , 1965

  IK kwam in de vijfde klas op school.

  IK kwam in de vijfde klas op school. Het was allemaal vreemd want ik kwam uit brabant en ik kende niemand.Meneer Gorter was de leraar in de vijfde klasen broeder DAmiaan in de zesde klas. In deze klas zaten ookAnnemieke Koning ,Joan Scholtz. Evert Scholten,Anja Versteeg .Dit zijn de namen die bij me opkomen.We zaten in een noodgebouw aan de dijk waarop we vaak slagbal speelde.

  Sint Michaëlschool, 1964

  De opleiding was en feest.

  De opleiding was en feest. We hebben veel gelachen,vooral tijdens koorzang met alle groepen bij elkaar.Ook handvaardigheid was een les om te dollen,vooral als de leraar een leuke jonge knul was .Meester ik snap het niet was dan een veel gehoorde kreet.Of we zongen over het hondje VLEKKIE tot vervelens toe.Samen met Rita moes ik ook een voorspelen op de blokfluit voor meneer Perik.Dit werd een groot lachfestein omdat ik een reuzeblokfluit kreeg en Rita kreeg de standaard voor de muziek niet opgezet.Meneer Perik moest mij altijd hebben.Ik droom nog wel eens van hem als ik zwaar getafeld heb. We zijn ook nog op werkweek geweest in Nunspeet. Sommige gingen op de brommer en zongen onderweg het lied der Hanh ist tot ,Wat hebben we een lol gehad. In het Chineese restaurant waar we ons afscheidsdiner hadden moest Greetje naar de toilet.Ze ging de verkeerde deur binnen en wij riepen allemaal Greetje da steht ein pupchen auf der thur !!!!!!!! Ook aan de werkweek op Texel heb ik leuke herinneringen.Al met al heb ik er nooit spijt van gehad dat ik de opleiding heb gevolgd.Ik denk er nog steeds met veel plezier aan terug.Als ik weer bij Els ben halen we dan ook steeds herinneringen op .

  K.L.O.S ( Opleidingschool v..., 1970

  ?