Bekijk het volledige profiel van Elly Maat en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Elly Maat heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Kwam in december 1955 op deze ...

Kwam in december 1955 op deze school we waren net terug van een half jaar verlof uit Holland. Ik was toen 6 jaar dus 1e klas wij zijn januari 1958 voorgoed(kon niet anders)naar Nederland gegaan. Weet niet zoveel meer uit die tijd wel dat mijn broer Ruud, zat ook op de Nassauschool, veel met Wieteke van Dort omging zij kwam ook bij ons thuis en juf de Krieger kan ik me nog goed herinneren zij was een pracht vrouw.Juli 2002 ben ik voor het eerst terug gegaan samen met mijn man alle bekende plekken bezocht ook de school en heb nog in mijn voormalig klaslokaal gezeten in zo'n ouderwets schoolbankje.

2006, Elly Maat

Kwam op deze school aan het ei...

Kwam op deze school aan het einde van de vierde klas. Heb nog een hele leuke klassefoto van de 6e klas.Kan mij nog veel namen herinneren oa Babs Karstens Florentine Meijer Joke Hebdriks(hadden thuis een kapperszaak) Guusje Beeldman Marijke Houben(wij hebben inmiddels weer kontakt)Hannie Hirsch heb ik laatst een mail van ontvangen Jona Minnaert Nel Takkenberg Hans Repelius en nog meerdere

2004, Elly Maat

Kan me nog enkele namen herinn...

Kan me nog enkele namen herinneren oa Ingrid Dirks, Linda Koppe, Carla en Sonja Walewijn,Guusje Beeldman,Lia Botman, Henk Metz, Gertje Visser, Marjan Weijers, Stannie Steenkist,Annelies Mensink, Marijke Houben, Ben Serne(woonde in Hillegom) Emma van Hensbergen, Frieda v/d Heijden. Oktober 2006 Wij hebben inmiddels op 9 juni een reunie gehad was een heel bijzondere dag er waren 11 voormalig klasgenoten aanwezig 2 met vakantie een vroeger klasgenoot helaas overleden en een ziek 3 hebben we er niet kunnen vinden onze examen klas telde in 1965 19 leerlingen elkaar na 45 jaar weer zien was een echt feest er is voor 2007 al een nieuwe datum afgesproken.

2004, Elly Maat
?