Elly Ladage

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Ladage en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Elly Ladage heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik heb hier 15 jaar op de admi...

  Ik heb hier 15 jaar op de administratie van deze school gewerkt. Eerst onder rector Hilgers, die nu inmiddels al overleden is en later onder rector Hans Blom. Hij was in augustus 2002 rector af. Tegenwoordig is er een mevrouw als rector. De meeste namen die op deze site staan uit de periode 71-86 ken ik allemaal nog bij naam. Er zitten er vast een heleboel bij waarvan ik de rapporten geschreven heb of die telaatbriefjes bij mij gehaald hebben.

  2003, Elly Ladage

  Deze school bestaat niet meer....

  Deze school bestaat niet meer. Vroeger zat deze school in één gebouw samen met de Da Costaschool. De Da Costaschool noemden wij vroeger altijd de bovenschool, omdat deze school op de 2e verdieping huisde en de Hoogwerfschool op de 1e zat. Het hoofd van de Hoogwerfschool was toendertijd dhr. P. de Jong en van de Da Costaschool was dat meester v.d. Ameele. Nog enkele namen van leraren/leraresssen toendertijd die me nog te binnen schieten van de Hoogwerfschool zijn : meester van Katwijk (een lange slungelachtige man met bril maar heel aardig, was mijn favoriete meester op de basischool in klas 5 en 6. Dan had je nog juffrouw Kruithof, juffrouw Roest, juffrouw van Eck (was volgens mij al heel oud, grijs met een knotje), ook herinner ik mij nog een juffrouw Hongerbron of zoiets, dit was een dikke Surinaamse juffrouw die niet zo heel lang op deze school gezeten heeft, was ook vaak te laat of ziek. Ik heb haar gehad in de 3e klas dat weet ik nog wel.

  2003, Elly Ladage

  Deze school staat er 2x keer o...

  Deze school staat er 2x keer op. Ben al geregistreerd onder de schoolnaam Dr. de Visser Ulo. Daar staan nog meer oud-leerlingen.

  2002, Elly Ladage
  ?