elly jochems

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van elly jochems en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  elly jochems heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Erg gezellige tijd gehad, kan me er geen ruzies herinneren.

  Erg gezellige tijd gehad, kan me er geen ruzies herinneren.Zitten op de warme buizen tussen de jassen die nog gewoon opgehangen konden worden. De rokers die altijd in de weg stonden voor de deuren, leraren en leerlingen. Leraren als Wout Oprel die me niet kende maar me wel opzocht omdat hij me een compliment wilde geven over werk dat hij nagekeken had van me. Meneer Nap met zijn bouvier die limonade en koek deelde als we proefexamens goed gemaakt hadden. Terugkomen en dan 5 vellen in engels schrijven, dus de songteksten van Dylan kwamen goed van pas.Verhalen als van meneer Bouman (wiskunde)over thuis,en de geschiedenis leraren die vertelden over alles en nog wat (bn de pinda boer Carter van meneer de Bruin)die me nog meer zijn bijgebleven dan de lesstof.... Erg leuke tijd gehad.

  2004, elly jochems

  De grut van prut vond ik erg leuk toen ik erop zat, maar terugkijkend was het een verschrikkelijke tijd waarin heel erg gepest werd.

  De grut van prut vond ik erg leuk toen ik erop zat, maar terugkijkend was het een verschrikkelijke tijd waarin heel erg gepest werd. Toen dachten we dat dat heel normaal was. kan me nu voorstellen dat sommige mensen er nog gillend wakker van worden. Spijtig en niets meer aan te doen.

  2004, elly jochems
  ?