Elly Jansen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Elly Jansen heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Twee klassen van de kleutersch...

  Twee klassen van de kleuterschool en twee klassen van de lagere school. Doordat ik door oogproblemen vooraan moest zitten in de klas en de juf.of meester dat niet nodig vond ben ik naar de Woltjerschool gegaan.

  2003, Elly Jansen

  ik ben pas in de derde klas hi...

  ik ben pas in de derde klas hier gekomen bij juffr. van Loon ( de maartschool) de binnenplaats met planten de filmzolder en handenarbeidzolder de twee scholen als maart en september scholen Jufr. Gerben (handwerk) Juffr.Bosman (handwerk) Meneer Maas (hoofd maartschool) schoolreisjes mijn vriendinnen Nella en Rita Moret (tweeling) Meneer Bersma (hoofd septemberschool) de brede trappen de prachtige verhalen van meester Muideman in de vierde klas Meester Bot was er in de vijfde klas De vioolles van Meneer Maas 6e klas engelse les in de 6e en 7e en 8e Julia in de 7e en 8e klas was mijn vriendin (haar oma kwam uit België) De schoolreisjes Pitrieten op zaterdagmorgen op de zolder Later is de school helemaal septemberschool geworden(zo heette dat vroeger) In de derde klas had ik een juffrouw van Loon haar vader was dominee in Rotterdam. Heel prettige tijd gehad hier op school De school is nu afgebroken

  2003, Elly Jansen
  ?