Elly Holtrop

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Holtrop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elly Holtrop heeft 26 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  School was toen nog op de Beestenmarkt.

  School was toen nog op de Beestenmarkt. 3-daagse schoolreisjes in de 2 laatste klassen op de fiets naar Renesse.(heb foto's van schoolkamp 1964 en '65 met o.a. Annemieke v.d.Kreeke,Janny Jopse,Bea Luyk,Ineke Korstanje,Wilma v. Eysden, Jantje en Jaap de Bel, Annemarie Zwartepoorte,Peter Simons en Marcel Mohr. De voorbereidingen en uitvoeringen voor de afscheidsavond van de 6e klassers.(heb foto's van '63 en '64 met o.a. Chris Mijnsbergen,Sonja de Keyzer,Jan Hoogerland,Frans Verdu en Tanja v. Dalen,Ria Schrijver, Corry Kunst,Marlies Flipse en Dik Schipper. Aardige "bovenmeester" Kapoen, meester Wondergem, juffrouw de Korte en juffrouw v. Hoorn. Zat in de zgn. 5e en 6e "opleiding" met Corry Kunst en 3 jongens w.o. Chris Mijnsbergen en een Laurens en A(d)rie geloof ik( zie foto)Dankzij slechte bordverlichting moesten we na bezoek aan de schoolarts alle vijf ( achteraf tijdelijk) een bril. Elke vrijdag direkt na lunchpauze halfuur hoofdrekenen. Is er al eens een reüni geweest?Herinner je me nog ? Laat dan eens iets van je horen. Vul s.v.p. de ontbrekende namen bij mijn foto's in.

  Prof. Dr. Kohnstamm, 1959

  Hé,zag direkt bekende namen van Tieme Bos en Henk Kersten.

  Hé,zag direkt bekende namen van Tieme Bos en Henk Kersten.Ik zat in klas 1a en 2c. Godsdienst-en Frans van "Huppeltje". Meetkunde bijles van Dhr.Schrijver met als resultaat een eindrapportcijfer 2 !! Klasgenoten:o.a.Corry Dubois,Trude Boucherie en Ans Vermeule(nog steeds kontakt mee). Loltrappen met Tieme Bos en Braziliaanse ? spetter in 2e klas. Ik zat zeer regelmatig strafregels te schrijven in een kantoortje en spijbelde veel, omdat ik de smoor in had, dat we gingen emigreren. Tieme Bos en ...Henk Kersten (waarmee ik niet in de klas zat,maar wel een "liefdesverklaring" van in m'n poëziealbum heb staan !!!) ik sta nu op deze lijst tussen jullie in. Zou het leuk vinden als jullie en iedereen die zich mij herinnert eens kontakt met me opnemen.

  van Dusseldorp Mavo, 1965

  ?