Elly Groen

Kent 6 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Groen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Elly Groen heeft 3 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat in 1963/64 ongeveer een jaar op deze school.

  Ik zat in 1963/64 ongeveer een jaar op deze school. Kan me er niet zoveel meer van herinneren. Had in de derde klas les van Meester Zwerver en ik denk dat er een Juf Bulthuis les gaf in de eerste klas.(staat in mijn poeziealbum) We woonden in een woonark die in het Margriet Kanaal lag. De brug was in aanbouw en mijn vader was de veerpont schipper. In de zomer zwommen we in een inham van het kanaal. Mijn vriendinnetje heette Pietje Wagenaar en woonde in een grote boerderij. Verdere namen uit het dorp, die ik nog weet zijn: eene Durk en een man die ze Hielke Knik noemden. Wie kan mijn geheugen opfrissen met meer details uit die periode? Schrijf me maar een briefje a.u.b.

  2010, Elly Groen

  In de eerste klas had ik een juf die op de solex op school kwam.

  In de eerste klas had ik een juf die op de solex op school kwam. In de winter droeg ze een lange broek onder haar rok, die ze achter in de klas uittrok. Wee je gebeente als je omkeek. Ik herinner me nog dat er een verpleegster op school kwam om je haar na te kijken. De luizen zuster. Verder nog: krasjes op je arm (voor tbc) en de school tandarts.(altijd bang voor gebleven)

  2010, Elly Groen

  leraren: Meneer: Bakker, van der Veen.

  leraren: Meneer: Bakker, van der Veen. Voor duits had ik een leraar met de bijnaam Pelie. Klasseavonden in elkaar zetten samen met Arnold van Kernebeek.

  2010, Elly Groen
  ?