Elly Droogers

Kent 13 personen

DIVORCED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Droogers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elly Droogers heeft 1 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  favoriete herinneringen.

  favoriete herinneringen.... gewoon een leuke tijd gehad, gelachen, gegiebeld (ik zat ook meestal vooraan in de klas i.p.v. achteraan...). Toch was ik wel een muurbloempje in die tijd, hoorde niet bij de "populaire club" . Verliefd zijn uit de verte op 1 van de populaire jongens, dat kon soms lang duren. En soms werd de verkeerde jongen verliefd op mij en was ik zwaar beledigd. Ik ben een laatbloeier en heb me pas na mijn vertrek uit Tholen los kunnen maken van het zwart-witte thoolse wereldje waarin ik ben opgegroeid/opgevoed en waarin ik me niet echt gelukkig voelde. Ik zou best nog eens in kontakt willen komen met meiden en jongens waarbij ik in de klas heb gezetn. Wie kent mij nog en wil eens reageren?

  christelijke Mavo, 1974

  ik had een leuke scheikundeleraar,hij was niet zo geliefd maar ik vond hem wel grappig.

  ik had een leuke scheikundeleraar,hij was niet zo geliefd maar ik vond hem wel grappig. Ik zal nooit vergeten dat hij op mijn verjaardag een klein vaasje bloemen geplukt in zijn eigen tuin op mijn tafel zette. Ik ben zijn naam vergeten, niet zijn bijnaam (sorry hoor!)want dat was "de neus", waarom zal duidelijk zijn. Ik zou hem graag nog eens bedanken voor die mooie herinnering.

  Regionale Scholengemeenscha..., 1976

  Volgens mij heb ik heel wat af gedroomd op deze school, misschien kunnen je me helpen mijn herinneringen wat uitgebreider op te halen?.

  Volgens mij heb ik heel wat af gedroomd op deze school, misschien kunnen je me helpen mijn herinneringen wat uitgebreider op te halen?

  Eben Haezer, 1966

  ?