Elly Beckers Hofsteenge

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Beckers Hofsteenge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Elly Beckers Hofsteenge heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heb opnieuw het 4de jaar op de...

  Heb opnieuw het 4de jaar op deze avondschool gedaan. Er zat een jongen, ik geloof Han Sturris in de klas die in een Citroen (Strijkijzer) reed. Bennie te Gussinklo woonde in de buurtschap Heelweg en was boer. Hij kwam met zijn BMW; mijn favoriete auto!!! Had een 10 voor aardrijkskunde op mijn examen.. De enige leraar die ik me nog kan herinneren was groot had rossig blond haar met krulletjes. Hij droeg een bril en had een Friese naam.Vond hem wel aardig.

  2008, Elly Beckers Hofsteenge

  Goede herinneringen aan 1 jaar...

  Goede herinneringen aan 1 jaar huishoudschool. Heb er heel veel geleerd. Zuster Alfonso was het hoofd. Jufr. Tonny van Rossum was lerares koken en zij was verliefd was op de jonge gymleraar Ton Buchner. Buchner was vroeger heel fanatiek en wanneer wij giechelig waren, moesten we voor straf woudje 'hard'lopen in korte broek ook al vroor het flink. Hij is nu mijn buurman. Zr. Rita op het internaat vond ik heel aardig.

  2008, Elly Beckers Hofsteenge

  We zaten met heel veel in de k...

  We zaten met heel veel in de klas, ik geloof met 40 voor we naar de nieuwe school op de Pronsweg gingen... Keultjes die geen orde kon houden. Kothuis die zeer kordaat les Duitse les gaf. Heb nog steeds plezier van zijn lessen en spreek redelijk goed Duits. Ik ben voor mijn eind examen gezakt op 1 punt omdat ik een "black out" had met mondeling Engels.

  2008, Elly Beckers Hofsteenge
  ?