Ellis Manck

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellis Manck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ellis Manck heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heb, op de pesterijen van enke...

  Heb, op de pesterijen van enkele zielige figuren na, alleen eigenlijk leuke herinneringen aan deze school. Duits van Mw. Oppenheim en Mr. Kok werd door deze 2 leerkrachten heel goed gegeven !!! Alleen ... voor de TAALvakken aub eens wat meer oefenen met spreekvaardigheid tijdens de les (zoals van der Meij - Engels + Kok - Duits dat wél deden), want dát liet te wensen over. We moesten zóveel boeken lezen, maar erover kunnen praten tijdens 'n mondeling examen, dáár werd weinig tot niet op geoefend ! Verder leuk : geschiedenislessen van Mr. Steijger (helaas overleden), Nederlands van Dijkhuis, L.O. van Stutterheim en Meijer, Duits van Oppenheim en Kok, Engels van v/der Meij en de werkweken in binnen- en buitenland ! Heb in klas 103, 203, 301, 461, 452, 552 en 554 gezeten. Ja, leuke tijd om aan terug te denken !!!

  2003, Ellis Manck

  Heel lieve juf, Paula Keizers....

  Heel lieve juf, Paula Keizers. Verder hield ik van die typische houtgeur van die gangen van die school. Wat vond ik het érg, dat de Bergeend toen afbrandde ! Juffrouw Keizers' overlijdensbericht stond laatst (februari/maart '**) in de krant, door ziekte niet oud geworden, helaas !!!

  2003, Ellis Manck

  Een fijne meester, George Viss...

  Een fijne meester, George Visser, waarvan ik 3 jaar les heb gehad !

  2003, Ellis Manck
  ?