Ellie Waterreus

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellie Waterreus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ellie Waterreus heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me nog enkele namen van leerkrachten herinneren Mevr.

  Ik kan me nog enkele namen van leerkrachten herinneren Mevr. molleman, juf. Sutorius, Mevr. den Boer, Mevr. den Hondt, ook enkele klasgenoten: Anneke Broers, Anneke van egmond, Els Remmelzwaan, Leoni Bakker, Christa ten Berge

  Heilig Hartschool, 1966

  In de periode dat ik hier op school zat was het nog een meisjesschool, namen van leerkrachten die ik me kan herinneren zijn Mevr.

  In de periode dat ik hier op school zat was het nog een meisjesschool, namen van leerkrachten die ik me kan herinneren zijn Mevr. Sutorius, Mevr. d'Hondt, Mevr. de Boer, juf. Molleman,Mere van Geusau, Mere Verroun, namen van klasgenoten, Anneke Broers, Anneke van Egmond, Leonie Bakker, Jolande en Els Kroeze, ik kan me nog goed de speelplaats herinneren waar we bij mooi weer gym hadden, in het begin gingen wij ook nog op zaterdag naar school, ik heb hier ook tijdens de kerst blokfluit leren spelen van Mere Verroun

  Dr. Albert Schweitzer Mavo, 1966

  De namen van leraressen die ik me kan herinneren zijn Mevr.

  De namen van leraressen die ik me kan herinneren zijn Mevr. Suijkerbuik, Mevr. Koppenschaar, Mevr. Eijkelhoff en mevr. den Hollander. Verder kan ik me van deze tijd weinig herinneren Ik heb een poeziealbum waarin versjes staan van Marja Mulder, Vonneke Oudt,Treeske Kester, Nelleke de Leur,Sonja Kappetijn,Thea Bruins,Yvonne Janssens,,Wiesje,Thea Peereboom,Astrid van Hoek,Truus Koeman,Joke Hess,Manja, Jose Fase,Marianne Kortekaas,Raffaella de Rosa,Ra van den Dop,Yvonne Tuit,Marleen Timmers,Thea Crooij,Joke Rombouts.

  gerardus majellaschool , 1960

  ?