Ellie van de Graaf

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellie van de Graaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ellie van de Graaf heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Weer terug na 3 jaar Heilige Geest.

  Weer terug na 3 jaar Heilige Geest. Hele leuke klas, ontzettend gelachen. Duits van Tomassen en naar Mutter Courage in Breda. De hele boel op stelten gezet. Engels van van Bijnen. Samen met connie vooraan en als we zaten te kletsen een klap met een boek op onze hoofden. Kreeg van hem nog eens een 6- waarbij de min op de achterkant van het blaadje was doorgetrokken, maar een vijf had een onvoldoende op mijn rappport betekend. Tussen de middag naar de Tijl waar ze van die lekkere vette hamburgers hadden tussen 2 geroosterde boterhammen. Ko stond achter de bar, eerst trouwens Herman en Roel??? Elk vrij uur brachten we hier ook door, trouwens ook veel niet vrije uren.

  2004, Ellie van de Graaf

  Juffrouw Lobbezoo was een hele lieve juf, maar ze kon kwaad worden!!!!!!!!! volgens mij is nog eens een oliekachel ontploft en zag heel de school zwart.

  Juffrouw Lobbezoo was een hele lieve juf, maar ze kon kwaad worden!!!!!!!!! volgens mij is nog eens een oliekachel ontploft en zag heel de school zwart. Rond pasen hadden we eens kuikentjes in de klas. We gingen altijd spelen aan de overkant van de vijverberg. De jaren dat ik daar op school zat, hadden we les in een gele keet. Het jaar dat ik van school ging, was de nieuwbouw klaar.

  2004, Ellie van de Graaf

  Ik herinner me nog de leuke lessenaudio visuele media en opvoedkunde van Ottenheim.

  Ik herinner me nog de leuke lessenaudio visuele media en opvoedkunde van Ottenheim. Wat hebben we gelachen me die man. Biologie van hoe-heet-ie-ook-alweer, met die snor, was ook altijd goed voor een leuke vrijdagmiddag. Juffrouw Kruik heeft mij eindelijk het rekenen bijgebracht. Handenarbeid van juffrouw v.d.Leur, en natuurlijk ook schrijven. Afschuwelijke gymlessen van die vreselijke man in die BMW die het zo geweldig met zichzelf getroffen had. Hele leuke muzieklessen van Wouters en hele stomme van een of ander wazig figuur waarvan we ons moesten voorstellen dat we een koraalrif waren. Leuk!!!!!!!!!!!!! Hij liet toen ook al (1980) Alfred Jodokus Kwak horen. Was dus zijn tijd ver vooruit. Het meest frappante vond ik nog dat de directeur bij de diploma-uitreiking zei dat we in het bezit waren van een heel veelzijdig diploma. Dat klopt. ik geloof dat er bijna niemand van degenen die bij mij in de klas zaten nu nog voor de klas staat.

  2004, Ellie van de Graaf
  ?