Elles Tijssen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elles Tijssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Elles Tijssen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het speellokaal en de zandbak kan ik me nog goed herinneren.

  Het speellokaal en de zandbak kan ik me nog goed herinneren. En natuurlijk het rieten rokje dat ik tijdens een Carnavalsfeest aan had, het stugge rokje voelde niet fijn aan mijn benen!

  2003, Elles Tijssen

  De warme chocolademelk! Bakkum en het zeilen in het jaartje dat ik overgestapt ben naar 5 VWO.

  De warme chocolademelk! Bakkum en het zeilen in het jaartje dat ik overgestapt ben naar 5 VWO. Uit dit laatste jaar heb ik de leukste herinneringen (aan de zeilweek!). Mijn beste vriendin, Ingrid Dröge, en mijn zus, Mirjam Tijssen, zaten ook op deze school. Met wie ik alle jaren in 1x doorlopen heb, zijn Jolanda Verweij en Jeroen (?) die ik nog wel eens in zijn eigen winkel in Amstelveen tegenkom.

  2003, Elles Tijssen

  Meester van Kempen (ja, hij was mijn favoriet) en natuurlijk Bladel.

  Meester van Kempen (ja, hij was mijn favoriet) en natuurlijk Bladel. Maar ook de fancy fairs waren leuk. Ingrid Dröge is nog steeds mijn beste vriendinnetje (al bijna 31 jaar!). Bekende namen voor mij zijn: Erik, Tom, Peter, Sandra, Jos, Sylvia. Ook ben ik nog wel eens mensen uit de buurt tegengekomen zoals Monique Heneiken. elal at tref nl

  2003, Elles Tijssen
  ?