Ellen Zuijderland

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Zuijderland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ellen Zuijderland heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De lerares voor secretariaatspraktijk was echt vreselijk.

  De lerares voor secretariaatspraktijk was echt vreselijk. Voor in de klas klapte ze in haar handen, riep uit dat een lange broek de nederlandse secretaresse hoogst onelegant stond.En wij? Moesten elke dag op de brommer km. rijden voordat we op school waren. In een rok?

  Schoevers, 1977

  Mijn grote zus Marijke mocht tijdens de opening samen met haar vriendin een laken vasthouden om de naam van de school nog niet bekend te maken.

  Mijn grote zus Marijke mocht tijdens de opening samen met haar vriendin een laken vasthouden om de naam van de school nog niet bekend te maken. En ik mocht als haar kleine zusje naast haar staan. Ik voelde me heel trots.

  De Klimop, 1965

  Na een aantal jaren op de HAVO gezeten te hebben, ben ik, helaas, afgezakt naar de MAVO.

  Na een aantal jaren op de HAVO gezeten te hebben, ben ik, helaas, afgezakt naar de MAVO. Heb veel leuke herinneringen aan de school. In de vrije uurtjes kaarten in de kantine of een bakkie koffie halen in van speijk. Het examenjaar heb ik als bijzonder ervaren. Met een vast groepje (Hannie Tak, Chris van Dam, Willy Beck, Eric Daams, Ton van de Weerd e.a.) trokken we regelmatig met elkaar op.

  R.S.G. Schoonoord, 1972

  ?