Bekijk het volledige profiel van Ellen Van der Meer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Ellen Van der Meer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Leuke lessen,veel spijbelen, v...

Leuke lessen,veel spijbelen, vaak klaverjassen of naar het stadionplein,te gekke schoolfeesten,leuke werkweken, een hele leuke homogene groep die klas 1D!! Medeleerlingen: Ellen Brier,Linda Duijts,Gertjan Bakker(een echte lieverd vond ik dat!),Leo Boke ( deed hij nou aan rugby...., dat vond ik wel heel stoer!),Kees Kat ( met een u), Loekie Dammer( vaak samen huiswerk maken en lekkere quiche van haar moeder eten!), Jan "Marlboro" de Waal,Elly Bont, Han Weggelaar, Tanja Zoet, Dini Mansens, Sylvia van Rhoon( ook samen aan werkstukken gezeten in Zaandam en dan hamburgers eten), Ingrid Brands, Lila Ramdjanamsingh( ging vaak naar Blaricum en bleef dan eten bij haar, mmmm), Marcel Demmer,e.a. Ik heb heel goede en leuke herinneringen aan deze schooltijd. Ook leuke( en minder leuke)leerkrachten als Petri, Oonk,Tonneeyck( grrrrr),e.a. waar ik niet precies de namen meer van weet, maar die ik me nog zo voor de geest haal!!

2004, Ellen Van der Meer

Ik weet me te herinneren dat i...

Ik weet me te herinneren dat ik op de Maranatha kleuterschool zat bij juffrouw Weijers en het staat me bij dat er een gehandicapt kindje bij ons op school zat, die altijd werd gebracht. Ik werd ook gebracht trouwens,of door mijn moeder, of door mijn opa.Ik kan me inderdaad ook nog goed de pakjes schoolmelk herinneren die dan gebracht werden en al klaar stonden. Ik vond het heerlijk om in de poppenhoek te spelen en mijn vriendinnetje was ook toen al Jolanda Roos. Weet nog goed dat we verkleed moesten, ik als Roodkapje, ter gelegenheid waarvan weet ik alleen zo gauw niet meer...!

2004, Ellen Van der Meer

Volgens mij vond ik het niet a...

Volgens mij vond ik het niet altijd leuk op school. Ik werd nog al eens gepest en keek erg op tegen de meiden die een stuk bijdehanter waren dan ik. Leraren: mevr. Delfgaauw en ( hoofd) meester Drupsteen. In de eerste klas hadden we een juffrouw met een heel pokdalig gezicht, volgens mij heette ze mevr. Laagland. In die klas leerde ik lezen met het leesplankje van aap-noot-mies. Een lieve juf, dat weet ik nog wel. Ik durfde niet veel, had ( heb) een moeder die me toen altijd veel bedisselde en het voor me op nam, soms terwijl er niets aan de hand was. Daar wordt je dan zelf niet echt weerbaar van..... Namen die ik me herinner van medeleerlingen zijn:Jolanda Roos( mijn jeugdvriendin, waar ik altijd mee speelde en die ook vaak na school mee kwam om thee te drinken en een koekje te eten, en waarmee ik later, toen we pubers waren, altijd op zaterdag uit ging),Betty Spier( ik weet niet zeker of ze bij mij op school zat, ze woonde bij mij in de straat, schuin aan de overkant),Marie-Antoinette Pekel, die naast de school woonde,Hans Menkveld,Arie de Graauw(z'n ouders hadden een kolenhandel bij ons om de hoek,ik vond hem leuk), Henk...( die vond ik ook leuk),Peter v.d. Pol, Joan Wiegman, Linda....,Nico....,Vera Fellinga( haar moeder was naaister en Vera moest lange tijd een corset dragen, omdat ze....,ik dacht jeugdreuma had,speelde vaak bij me, dan gingen we puzzels maken en thee drinken),Machteld Fiddelaar, Ellen....( die het altijd qua cijfer van mij won met zingen), Jackie...., Marcel Last, Marcel....,Maikel Meulbroek, e.a.

2004, Ellen Van der Meer
?