Ellen Visser

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Ellen Visser heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik deed op Schoevers de opleiding Receptioniste/Informatrice (RI2).

  Ik deed op Schoevers de opleiding Receptioniste/Informatrice (RI2). Ik heb het dat jaar ontzettend leuk gehad. Tijdens de opleiding trok ik veel op met Sigrid Booden en zij is nu nog steeds een goede vriendin van mij. Ik herinner me nog veel docenten, zoals Anke Bekink (Duits), mevrouw Nieuwenhuizen (Toerisme), mevrouw Meijer (Engels, streng!), mevrouw v/d Berg (Administratie, wat een leuk mens was dat zeg) en die aardige leraar Nederlands (Hans?). En natuurlijk niet te vergeten die leraar Frans met spuugjes aan z'n lippen en foute overhemden ;-)

  2003, Ellen Visser

  Iedere dag in weer en wind op en neer fietsen van Berkel naar Rotterdam.

  Iedere dag in weer en wind op en neer fietsen van Berkel naar Rotterdam. Het Laurens zat toen nog in het oude houten gebouw, maar dat had ook z'n charmes. Tijdens een schoolfeest zijn we toen door de vloer gezakt! In die jaren trok ik veel op met Miranda Sluijs en Peter Muller. Ik herinner me nog veel leraren en leraressen, zoals meneer Spanjers (Biologie), mevrouw Mais (Engels, doe die kauwgom uit je mond), meneer Van Schöll (Nederlands, altijd een raam open, al vroor het 10 graden), Pater Lafeber (wat een aardige man!), en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  2003, Ellen Visser

  Ik heb maar 1 jaar op het Develsteincollege gezeten en ben daarna verhuisd naar Berkel en Rodenrijs.

  Ik heb maar 1 jaar op het Develsteincollege gezeten en ben daarna verhuisd naar Berkel en Rodenrijs. Heb er dus weinig herinneringen aan. De enige klasgenoot die ik me goed kan herinneren, is Arjan Ruijl. De enige leraar die ik me herinner, is meneer Koen, leraar Nederlands.

  2003, Ellen Visser
  ?