ellen vanmeurs

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ellen vanmeurs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ellen vanmeurs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ging hier samen met mijn vriendinnen Henriette Greben, Ria Scheurs en Christa Fleur heen.

  Ging hier samen met mijn vriendinnen Henriette Greben, Ria Scheurs en Christa Fleur heen. Heb hier maar 1 jaar gezeten want toen verhuisden we naar Noord Holland. Mooie oude school en wat ik mij nog heel goed herinner is een popconcert dat gegeven werd. Het was voor het eerst dat ik het Beatle nummer Penny Lane hoorde ....

  MAVO De Nijehove, 1974

  Geweldige schooltijd gehad op deze school.

  Geweldige schooltijd gehad op deze school. Vriendinnen waren Henriette Greben, Ria Scheurs en Christa Fleur waarmee ik ook naar de Mavo ben gegaan. Heb goede herinneringen aan meneer Swart, mevrouw Jansen en meneer Zandman. Het was een leuke en ongecompliceerde tijd.

  Sint Paulusschool, 1968

  Prachtig oud gebouw en een nogal dictatoriale directrice waarvan ik de naam niet meer weet.

  Prachtig oud gebouw en een nogal dictatoriale directrice waarvan ik de naam niet meer weet. Koffie drinken bij Topsy in de PC Hooftstraat of lekkere broodjes halen bij de bakker. Bestaat nu allemaal niet meer want het zijn chique modewinkels geworden. Het was een jaar keihard buffelen maar het eindresulaat mocht er zijn.

  schoevers secretarieel inst..., 1980

  ?