Ellen Pronk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Pronk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ellen Pronk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vreselijk gelachen met nu nog mijn beste vriendin Yvonne van der heijden.

  Vreselijk gelachen met nu nog mijn beste vriendin Yvonne van der heijden. enkele namen irma van der klugt, Kenneth caddogan, Hans witjes, Jan Augustinus, Ton van Lieshout, Beb Faay, Prof. Steentjes voor aardrijkskunde(zijn echte naam weet ik niet meer)Maar het meest gelachen bij Rutten " mensen mensen hou nou toch eens op met dat doorgeven van die pastilles en dat gerook. Ik hoop dat er ooit eens een reunie komt want ik ben reuze benieuwd naar iedereen uit die tijd. Achteraf gezien was het een hartstikke leuke tijd.

  Cor Mariae (kweekschool), 1980

  Van Dam die alles nauwlettend in de gaten hield, van vliet, de Roo die altijd iemand naar de bakker stuurde voor een broodje.

  Van Dam die alles nauwlettend in de gaten hield, van vliet, de Roo die altijd iemand naar de bakker stuurde voor een broodje. stiekem roken in Pax. angelique Dolle, waar ik nog steeds contact mee heb.Vooral vreselijk gelachen en achteraf gezien een hele leuke tijd gehad. Helaas kon ik er de vorige reunie niet bij zijn omdat ik toen nog in Frankrijk woonde. Ik kijk uit naar de volgende.Nog een aantal namen: Andre Breuer, Milo Dest, Tilly, Petra, Wim teunissen, Frank Brekelmans, Ankie Kleyweg, Milene van der heyden, Peter bulsing,Peter witteman, Yvonne teunissen,Piet vd Kooy(onwijs mee gelachen}

  marianto mavo, 1974

  ?