Ellen Petiet

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Petiet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ellen Petiet heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De 2 jaar dat ik op deze school zat was 1 groot feest (buiten het leren om)komende vanaf een meisjes school was deze gemengde school veel gezelliger.

  De 2 jaar dat ik op deze school zat was 1 groot feest (buiten het leren om)komende vanaf een meisjes school was deze gemengde school veel gezelliger. De fietsvakanties naar de Hemelbergh in Schaarsbergen waren geweldig! Veel namen weet ik niet meer,natuurlijk men.Witters en ook nog Bank,Bookelman,juff.Schippers.

  St. Michaël ULO, MULO, MAVO, 1959

  In de 1ste en 2de klas zat ik bij juffr.

  In de 1ste en 2de klas zat ik bij juffr.Sickingen,daarna volgden juffr.Polij,Swart,Fonteinn en Haanen. Uit mijn poëziealbum weet ik dat mijn klasgenootjes waren:Marja Overman,Imelda Weers,Anny Holla,Marijke de Jong,Wiesje Beijers,Corrie Bakker,Hennij v. Amersfoort,Ria Kolk,Annelies de Kroon,Babs de Wilde,Sonja v.Hoek,Gemma v. Diemen,Maria van Overbeek,Nellij Scholte,Renate Storm,Tineke Hulscher,Elly Verhaar,Ria Rosseboom.

  St. Theresia School, 1953

  ?