Ellen Natzijl

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Natzijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ellen Natzijl heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat in de klas met Lia Gouw...

  Ik zat in de klas met Lia Gouw,Greetje Tenthof en Winston? (weet ik niet meer precies) Bouthoorn wiens vader een kaaswinkel in de Piet Heinstraat had. Meester Valkenburg herinner ik mij nog goed omdat hij me naar huis stuurde. In 1956 werd mijn vader uitgezonden naar Guatemala en ging ik van school.

  2004, Ellen Natzijl

  Wie kent o.a. Sjaan (Pluis) Sc...

  Wie kent o.a. Sjaan (Pluis) Scholte, Marijke de Bruin, Koosje Klos, Hanneke uit Rheden. Zij zaten bij mij in de klas. Stiekum roken, geen langebroeken en een schuifje in je haar als een haarlok voor je gezicht hing. Zitten op de verwarming mocht niet want daar kreeg je seksuele prikkelingen! Een briefje getekend door je ouders was nodig om een vriendje mee te kunnen nemen naar het schoolfeest. Ons schoolreisje ging naar Aardenburg in Zeeland waar we in een soort jeugdherberg sliepen. Dieleman met haar mandje, Rotje altijd op de loer of je te laat was, Muis, Veldkamp, Arntz en nog vele anderen. Buiten gymmen mocht alleen als er geen jongens in de buurt waren.

  2003, Ellen Natzijl
  ?