Arnhem muller Arnhem

Kent 6 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Arnhem

  Bekijk het volledige profiel van Arnhem muller Arnhem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arnhem muller Arnhem heeft 0 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb hier vwo gedaan overdag met mijn mulo diploma kwam ik direkt in klas 4/5 was een leuke tijd ik herinner me patricia die in een rolstoel zat en bij mij thuis is geweest op mijn flat mijn toenmalige vriend wat in 1981 mijn 2de man werd heeft haar nog na

  heb hier vwo gedaan overdag met mijn mulo diploma kwam ik direkt in klas 4/5 was een leuke tijd ik herinner me patricia die in een rolstoel zat en bij mij thuis is geweest op mijn flat mijn toenmalige vriend wat in 1981 mijn 2de man werd heeft haar nog naar bovengedragen toen, ze is later ook in ons huis in arnhem zuid een keer geweest ..

  Dag Avond College, 1979

  vormingsklas v 1 jaar gedaan er waren 4 vormingsklassen in mijn jaar, heb er van genoten en van de naailes heb ik zoveel plezier.

  vormingsklas v 1 jaar gedaan er waren 4 vormingsklassen in mijn jaar, heb er van genoten en van de naailes heb ik zoveel plezier...het is nog steeds mijn hobby. ook mocht je in mijn tijd geen lange broek aan, die moest je op school uit doen en voor een rok verwisselen, de vormingsklassers hebben hier zo'n stampij over gemaakt dat in dat jaar die regel is verdwenen!!

  Rotterdamse Huishoudschool, 1969

  ik zat 5 jaar op de mulo .

  ik zat 5 jaar op de mulo ..ik dacht 64 -69 kan 1 jaar schelen; in de 2de klas bleef ik zitten, ik zat dat jaar meer op de beurstrappen dan mijn huiswerk te doen, vond ik toen leuker :-) ik herinner me van der zanden leraar duits en visser engels en aardrijkskunde die liepen altijd samen patrouille in de pauzes op de crooswijksesingel, je mocht de hoek niet om, wat natuurlijk een sport werd om het wel te doen en naar de frites zaak te glippen.. meester kopmels die later hoofd van de school werd enz enz

  koningin Wilhelmina Mavo, 1964

  ?