Ellen Lourier

Kent 0 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Lourier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ellen Lourier heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het waren 4 gezellige jaren met de Wit ,den Hartog Frans de Munnik schellard en wat ik van degeschiedenis lessen nog weet is dat je af en toe moest bukken omdat er een slipper door de lucht vloog.

  Het waren 4 gezellige jaren met de Wit ,den Hartog Frans de Munnik schellard en wat ik van degeschiedenis lessen nog weet is dat je af en toe moest bukken omdat er een slipper door de lucht vloog. De namen die mij verder te binnen schieten zijn Jacqueline de Krou, Yvonne Ligthart,Rob Groeneveld,Frans Ruygerok, zoekeboemi.

  Roncalli MAVO, 1974

  Met 6 meiden in een busje naar Parijs.

  Met 6 meiden in een busje naar Parijs. Met Annelies Nollen, Anja Legerstee,Mariette van de Leur, Lies..Marja kinds en Nicole Hoenselaar en loeki kauffman.In mijn herinnering waren het 4 fantastische jaren.

  K.L.O.S. St.Lucia, 1978

  We hadden een hele gezellige klas en deden veel met de meisjes en de jongens samen.

  We hadden een hele gezellige klas en deden veel met de meisjes en de jongens samen. Zo ook ons eerst 'slijpfeestje' bij Eleonore thuis, alle meisjes in een lange rok.

  de hoeksteen, 1970

  ?