Ellen Kroezen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Kroezen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ellen Kroezen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Brugklas nog aan de Kerkewijk gedaan.

  Brugklas nog aan de Kerkewijk gedaan. Vanaf 2e klas Grote Beer. In 2e blijven zitten. Weet niet zo heel veel namen: Karin v. Laar, Bianca Aalders, Jolanda Turkesteen, Betty vd Weerdhof, Hendrik van de Weerd, Ronald?,Barend?,Martin?,Betsie?, Doke,Astrid. Leraren: vd Akker, Maletsky, Mengers, Kruithof, Bouma, vd Pijl(keek een beetje de verkeerde kant op), Bomhof, v Veen, Tichelaar, Zwerink, Dijkhuizen, Brouwer. Op kamp naar Ameland in de 3e. Spijbelen met gym. Ik vond het een gezellige tijd!Mijn zus Yvonne de Man en mijn schoonzus Ellen Louwers hebben ook op deze school **********n tevens op zoek naar oud-leerlingen van mij van Argos jazzdans uit de periode 1982 t/m 1988.

  2004, Ellen Kroezen

  Toen ik in de 6e klas zat had ik altijd bonje met de handwerkjuf.

  Toen ik in de 6e klas zat had ik altijd bonje met de handwerkjuf. Heb regelmatig op de gang mijn werkjes moeten maken. Maar een hele fijne tijd was het wel. Zelfs verliefd geweest op de leraar: Meester van de Bijl!

  2004, Ellen Kroezen
  ?