ELLEN kalverboer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ELLEN kalverboer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  ELLEN kalverboer heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Het eerste jaar 3e jaars was ik 15 en leerplichtig 1 dag aanwezig zijn en spelletjes en de 2e dag echt aan de bak , eerste jaar met 2 meiden in de klas.

  Het eerste jaar 3e jaars was ik 15 en leerplichtig 1 dag aanwezig zijn en spelletjes en de 2e dag echt aan de bak , eerste jaar met 2 meiden in de klas. en 4e, em 5e jaars alleen . wat ik me kan herrinneren is mario Jongkind die in dienst zat en nog eens wat uit spookte rob olieberg met zn mooie ogen . Dennis waar ik mee gewerkt heb.

  2008, ELLEN kalverboer

  ik kwam nieuw in de 6e klas.

  ik kwam nieuw in de 6e klas. schoolreisje naar texel. meidenamen carmen,astrid,karin Met astrid Kuisten stiekum in de pauze op de fiets naar huis !!!! meester Cris braakman met het : liedje doe de hoop! als iemand jarig was

  2005, ELLEN kalverboer

  juf v Moorsel .

  juf v Moorsel . herinneringen van inentingen in de sportzaal, alllemaal in een rij . In de achtertuin het speelplein zandbak en een overdekte zandbak. een beestenplaatje bij je kapstok.

  2004, ELLEN kalverboer
  ?