Ellen Jansen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ellen Jansen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HEAO-BE.

  HEAO-BE. AIV van Ootes, Calcualtie van Burghoorn, BE van Robelus.

  Hogeschool voor Economische..., 1987

  Acht jaar lang met veel plezier naar deze school gegaan.

  Acht jaar lang met veel plezier naar deze school gegaan. Woonde er dicht bij (kon thuis de zoemer horen) en kwam dus vaak te laat. Dan moest je je een dag later weer komen melden om.. acht? uur. Eerst zes jaar Havo gedaan en toen nog twee jaar VWO. Een paar jaar in de redactie van het Sint-janskruid gezeten. Veel lol gehad maar de kwaliteit van de krant was niet wat het geweest was (budget ging ook behoorlijk naar beneden) In de redactie zaten toen ook Cunera Rasker, Anneke Omloo, Isa Hoes en Emiel.... Chips eten in de klas met Ingrid Grosjohan, Jolanda Cornelis en Ingeborg van Geffen. Later op het VWO op kamp in Heeswijk-Dinther, de hele dag buikpijn van het lachen. 's Nachts zwierf iedereen door het park van bungalow tot bungalow, tot ergenis van de docenten. Herinner me nog de pijptabak van Van Staveren, pater Duif die echt aan pensioen toe was en juffrouw Fadronc die helemaal doorsloeg in de les.

  St Janslyceum, 1978

  Pakjes Belinda menthol voor meneer Hilgers.

  Pakjes Belinda menthol voor meneer Hilgers. Petra Werten met haar mini-cooper (later toch getouwd met meneer van Etten?) Namen van klasgenoten: Femie Teulings, Leontien, Simone, Monique (Terwisscha natuurlijk)

  St. Lucasschool, 1972

  ?