Bekijk het volledige profiel van Ellen Ineke en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Ellen Ineke heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Was samen met Carolien les-ass...

Was samen met Carolien les-assistente bij de opleiding tandartsassistente ter vervanging van Gelbrich en Corina die beide zwanger waren. Gezellig gewerkt met Carolien, Erik en Gert-Jan. Leuke leerlingen.

2006, Ellen Ineke

Ik heb niet zo lang op deze sc...

Ik heb niet zo lang op deze school gezeten, want ik had na de mavo de havo al snel bekeken. Wat nog wel te gek was, was de kennismakingsweek in de Belgische Ardennen met een geweldige kano tocht over de Lesse.Samen met Astrid, Noud, Boelien, Els, Milo, Pieter, Tjerk etc. de boel op stelten zetten en bijna op de trein gezet worden naar huis toe door Dhr. Jubels. Wat een giller. Het rookhol was ook altijd wel gezellig !!!

2003, Ellen Ineke

Ik deed de opleiding MDGO-Ag r...

Ik deed de opleiding MDGO-Ag richting tandartsassistente en de anatomielessen van Fred van Bunnik waren erg interessant m.n. door zijn gespikkelde boxershorts die onder zijn witte broek altijd duidelijk te zien waren. Hans van Zijp gaf ons tandheelkundige kennis, administratie en tandtechniet samen met de lesassistente Nel. Als we geen zin in les hadden van b.v.Quirine(Rineke)Verkade dan gingen we koffie drinken en roken bij de koffie shop Presto. Hele leuke tijd geweest met een hele leuke groep meiden(Marjan, Danielle, Jacqulien,Ellis etc.)

2003, Ellen Ineke
?