Ellen Guitink

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Guitink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

  Ellen Guitink heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Hartstikke leuke school.

  Hartstikke leuke school. Ik zat in klas 1c. Veel gelachen met Menheer Schillemans. Mej v/d Broek leerde ons koken en alles wat we gekookt hadden moesten wij op eten of het nu lekker was of niet. Soms gooide wij het weg in de vuilnisbak zonder dat Mej v/d Broek het wist. Mijn vriendinnnen waren toen Beata v d Horst, Karin Jespers, Dorinda v Biese.

  2015, Ellen Guitink

  Ik zat in de eerste klas van Juffrouw Oldenhengel.

  Ik zat in de eerste klas van Juffrouw Oldenhengel. De hoofd van de school in 1964 was Zs Consolatrix. Ik weet nog wel dat en non ons breien en haken hebben geleerd maar ik weet niet meer wie dat was. Ik ging regelmatig met Mevr van der Leeuw en haar dochter Marja naar school toe want ze woonden toen tegen over ons. Mevr van der Leeuw was lerares van de 5de of 6de klas

  2009, Ellen Guitink

  Ik zat in klas 1B.

  Ik zat in klas 1B. Ik had Juffrouw Korner in de eerste klas. 2de klas was M de Waal De hoofd van de school was F.H.M. Peerbooms. Ik weet wel dat Anita van der Put, Ivonne Schrauwen and Nanny van de Laag ook naar deze school gingen want ze hebben in mijn poezie geschreven.

  2009, Ellen Guitink
  ?