Ellen Gerritsen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Gerritsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ellen Gerritsen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, wel zwaar laatste jaar! Wij waren de eerste "lichting" dus proefkonijnen, nou DAT hebben we geweten! Ik was bevriend met Nelleke en Ineke we waren de drie musketiers.

  Leuke school, wel zwaar laatste jaar! Wij waren de eerste "lichting" dus proefkonijnen, nou DAT hebben we geweten! Ik was bevriend met Nelleke en Ineke we waren de drie musketiers....ik ben ze uit het oog verloren helaas. Ineke heette van Veldhuisen. Nelleke weet ik niet meer.

  MDGO Het Raetsgoet, 1984

  Te gekke jaren gehad en "Meester"Kaay was het stuk van de school, zou nu wel eens willen zien hoe hij er nu uit ziet.

  Te gekke jaren gehad en "Meester"Kaay was het stuk van de school, zou nu wel eens willen zien hoe hij er nu uit ziet....oud waarschijnlijk! En dan meester Hage...schatje maar veel te lief voor ons, heb er veel spijt van dat we hem zo hebben getreiterd, SORRY! Ik zou wel één weekje terug willen in de tijd. Groetjes Ellen

  de 'PRAVO', 1980

  Meester van Kleef was absoluut mijn favoriet!!!! Hij heeft me door een moeilijke en onzekere tijd heen gesleept.

  Meester van Kleef was absoluut mijn favoriet!!!! Hij heeft me door een moeilijke en onzekere tijd heen gesleept. Nog bedankt daarvoor! Wie kan mij helepn aan het boek: Schrijvers op school??? Daarin staan gedichten, ik sta er zelf ook in maar heb het boek niet. Wie heeft het voor mij????????

  Calluna-School, 1978

  ?