ellen boelens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ellen boelens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ellen boelens heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  was een leuke school met juffrouw teeuwen, ik zie haar nog steeds op de fiets in de amsterdamstraat voorbij gaan met haar knotje op d'r hoofd, geen goede herinnering aan juffrouw bollekeet, wat was dat mens streng zeg.

  was een leuke school met juffrouw teeuwen, ik zie haar nog steeds op de fiets in de amsterdamstraat voorbij gaan met haar knotje op d'r hoofd, geen goede herinnering aan juffrouw bollekeet, wat was dat mens streng zeg. ik was altijd met miranda willemse en ingrid van den bos, leuke schooltijd gehad daar.

  Kleine H. Theresiaschool, 1968

  ik moest vaak met corrie hop (mijn hartsvriendin) voor straf naar meneer de mol en dan kregen we thee in zijn keukentje, was altijd heel gezellig en zeker geen straf voor ons.

  ik moest vaak met corrie hop (mijn hartsvriendin) voor straf naar meneer de mol en dan kregen we thee in zijn keukentje, was altijd heel gezellig en zeker geen straf voor ons

  Gerardus Majella, 1974

  ?