ellen aalten

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ellen aalten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ellen aalten heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  bij juff.

  bij juff. hey op de dorpsweg, werden we soms opgehaald met de auto van de dokter en later fietsen. toen verhuisde de school naar het kievitslaantje achterin. de eerste klas met juffrouw Bolk, die mij na schooltijd en in vakanties hielp met rekenen. bij juf feenstra hoefde ik niets aan rekenen te doen en mocht ik kleuren, later ben ik naar utrecht gegaan samen met Niels de Wit.

  De Kievit, 1963

  ik heb hier ondanks alles een gezellige tijd gehad.

  ik heb hier ondanks alles een gezellige tijd gehad. en een hoop geleerd. toen ik net terug naar mijn ouders was kwam ik nog wel eens langs omdat ik nog in amersfoort naar school ging. en dan hielp ik weleens bij de kleuters als deze in bad gingen. en soms gewoon even kletsen met de leiding zoals juf gerda met lang zwart haar, juf meike met een man die op de vaart zat en anderen.

  Treekerbergje, 1971

  het was een leuke tijd, met kamp op de fiets naar hulshorst,slapen in tenten, tekenen van luigjes, brood eten in de les bij raphelson soms was je een sneetje kwijt vriendinnen waren toen heleen vedder, titia mulder, annie de bruin,annette?, dinie?, lenie

  het was een leuke tijd, met kamp op de fiets naar hulshorst,slapen in tenten, tekenen van luigjes, brood eten in de les bij raphelson soms was je een sneetje kwijt vriendinnen waren toen heleen vedder, titia mulder, annie de bruin,annette?, dinie?, lenie brom? netty en allemaal meiden die uit zwartebroek kwamen van eentje weet ik nog dat ze vrachtwagenchauffeur wilde worden, misschien leuk om eens te kijken wat van iedereen is geworden?!

  Christelijke Huishoudschool..., 1974

  ?