Ella Waasdorp

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ella Waasdorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ella Waasdorp heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  herrinneringen aan deze school zijn: Aardappelkroketten uit het raam gooien tijdens de kooklessen of door het putje prakken.

  herrinneringen aan deze school zijn: Aardappelkroketten uit het raam gooien tijdens de kooklessen of door het putje prakken.. Gymlessen van juf beneoi ik weet niet meer hoe je het schrijft volgens haar was mijn kleine teentje uit de kom omdat ik tijdens voleybal op de hiel van Hannie was gesprongen zij er aan trekken om het weer goed te krijgen en dat lukte niet ik naar het ziekenhuis was me teentje gebroken het is goed gekomen hoor. De straf die ik kreeg van de handenarbeid juf kreeg schrijf de regelementen maar over Ella van Dijk. Wat was ik boos heb toen een stukje hout in het emailleer oventje gegooid wat toen in de brand ging en zei riep wie heeft dat gedaan en ik riep van onder de tafel het was de wolf het was de wolf. De reis naar Engeland en daar waren toen een stel longens uit Fiesland wat erg leuk was. Het was een hele leuke tijd erg veel lol gehad ook om meneer Stam Schele zie jij die vliegmachien. Prachtige tijd.

  Adelbert (huishoudschool), 1973

  Als ik denk aan de claraschool komt gelijk het hele rijtje van Amsterdam, Southampton, Glasgow, Madrid, Lissabon, Rome, Tunis, Algiers, Dakar, Kinsasa, Kaapstad, Durban, Johannesburg, Cairo, Portsaid, Aden, Bagdad, Abedam, Carachie, Bombay,Colombo, Calcut

  Als ik denk aan de claraschool komt gelijk het hele rijtje van Amsterdam, Southampton, Glasgow, Madrid, Lissabon, Rome, Tunis, Algiers, Dakar, Kinsasa, Kaapstad, Durban, Johannesburg, Cairo, Portsaid, Aden, Bagdad, Abedam, Carachie, Bombay,Colombo, Calcutta, Tokio, Sydney,Melborn,Montreal,New York, Vancouver,San Francisco, en dan nog een paar en dan alle zeeen en best veel lol met Wessel en Handgraaf en handwerken van Juffrouw Fakkert die ik tot mijn spijt ook nog weer 4 jaar op de huishoudschool kreeg.

  Claraschool, 1965

  ?