Ella Jansz

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ella Jansz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ella Jansz heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  .

  .Heb net mijn gegevens op Wilhelmina school gedaan ,maar realiseer nu dat met de verhuizing ook de naam van de school is veranderd!

  Bernhard MULO, 1963

  Niet zo veel meer ,ik herinner Juffrouw Tak en iemand moest naar het ziekenhuis, omdat die gevallen was,ook mocht ik naar de 'grote'school om bij mijn grote broer Jacques samen op de foto te gaan.

  Niet zo veel meer ,ik herinner Juffrouw Tak en iemand moest naar het ziekenhuis, omdat die gevallen was,ook mocht ik naar de 'grote'school om bij mijn grote broer Jacques samen op de foto te gaan. en plakken en knippen en vlechten.

  Juliana kleuterschool, 1952

  Leuke school,ik heb net mijn Poesie-boekje van zolder gehaald, heeel leuk! Juffrouw Duker,en Brunsting en Meester Oldenburg en mijn vriendje; Rudi van der Knokke!! stonden erin en natuurlijk nog meer vriendinnetjes ,die van Joke Jenck vindt ik prachiig;Sc

  Leuke school,ik heb net mijn Poesie-boekje van zolder gehaald, heeel leuk! Juffrouw Duker,en Brunsting en Meester Oldenburg en mijn vriendje; Rudi van der Knokke!! stonden erin en natuurlijk nog meer vriendinnetjes ,die van Joke Jenck vindt ik prachiig;Schrob de keuken ,dweil de gang. Vang de spinnen,wees niet bang. Schil de piepers,kook de pap, Dan vindt iedereen je knap.

  Julianaschool , 1952

  ?