Bekijk het volledige profiel van Elizabeth Goofers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Elizabeth Goofers heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Tussen '56 en begin '58 zat ik...

Tussen '56 en begin '58 zat ik in de eerste en tweede klas van deze school, met uitzondering van de verloftijd in Nederland. De eerste schooldag van de eerste klas staat mij nog heel goed bij. Tijdens het tweede leerjaar, de klas van juf V.d. Vinne, keerden wij terug naar Holland.

2005, Elizabeth Goofers

Eén jaar heb ik op deze school...

Eén jaar heb ik op deze school gezeten, de 1e klas. Klasgenoten waren Rietje Crombeth en Alexandra Polak. Als kennismaking gingen we direct dat eerste jaar met de Eljo, een boot, uit varen. Meneer Dom gaf wiskundeles. Voor straf moest je "in de hoek" staan als er eens iets niet geheel naar zijn zin was. Het laten klappen van een cellofaan zakje in de klas leverde mij een schorsing uit zijn lessen op. In dat uur moest ik vervolgens de hond van Juffr. Gerhard uitlaten (een mooie golden retriever). Het kostte mij het schooljaar en mw. Gerhard zag me liever gaan. Voor straf moest ik naar de Johanna Westermanschool

2005, Elizabeth Goofers

In 1958 vanuit Indonesië in Ne...

In 1958 vanuit Indonesië in Nederland aangekomen. Opgevangen worden bij opa, die ziek was, op een 2e etage aan de Ln.v.Meerdervoort. Samen met moeder, zus Wieke en baby broertje Michiel. En dan voor de laatste maanden in de tweede klas meelopen. De 3e klas, bij juffrouw Bartels ook op deze school gevolgd, om daar vervolgens onvoorbereid te blijven zitten. Vriendinnetje van toen was Bertje Batelaan. Na de zomer en aankomst van vader verhuisden wij. De 3e klas moest ik overdoen op het LHG in het Statenkwartier.

2005, Elizabeth Goofers
?