Ontdek PLUS

Elizabeth [Bep] Morsink

Kent 16 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elizabeth [Bep] Morsink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elizabeth [Bep] Morsink heeft 3 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was op deze school onderwijzeres van de eerste en tweede klas voor 3 jaar,voordat ik trouwde en naar Canada emigreerde.

  Ik was op deze school onderwijzeres van de eerste en tweede klas voor 3 jaar,voordat ik trouwde en naar Canada emigreerde.

  arent, 1966

  Mijn Solex was een keer uit de kelder gestolen, bij het politie bureau om de hoek aangifte gedaan en de volgende dag had ik hem weer terug.

  Mijn Solex was een keer uit de kelder gestolen, bij het politie bureau om de hoek aangifte gedaan en de volgende dag had ik hem weer terug.Hij was op de markt in Utrecht gevonden! Niet te geloven.Denk niet dat het nu nog zo zal gaan.

  Koningin Wilhelmina Kweeksc..., 1965

  Ik zat in de Brandaris en ook in de Goede Herderkerk en soms een klas in de Meidoornsingel kerk omdat de nieuwe school nog gebouwd moest worden[Melanchton].

  Ik zat in de Brandaris en ook in de Goede Herderkerk en soms een klas in de Meidoornsingel kerk omdat de nieuwe school nog gebouwd moest worden[Melanchton]. Leuke tijd geweest en veel goede herinneringen overgehouden.Omdat ik in Canada woon heb ik jammer genoeg nooit een reunie kunnen bijwonen.

  Christelijk Hogere Burgersc..., 1959