Elise Offermans

Kent 2 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elise Offermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Elise Offermans heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  met monika (oostenrijk) over de toekomst praten, met Julie lachen die altijd een smoes had, met Karin in de auto van haar of mijn vriend naar school.

  met monika (oostenrijk) over de toekomst praten, met Julie lachen die altijd een smoes had, met Karin in de auto van haar of mijn vriend naar school. leraar boekhouden die me erdoor heeft gesleept. in de Nachtegaal hele dagen breien en chocomelk drinken. Nooit meer typen op zo`n vreselijk apparaat!!!

  Schoevers, 1983

  Ik heb alleen maar de 1e drie jaar op deze school gezeten.

  Ik heb alleen maar de 1e drie jaar op deze school gezeten.we gingen altijd snoep halen om de hoek, van die musketiers. Met mirjam madiol en edgar en nog iemand bij ons in de garage verkleedpartyen patty spaapen, leraren weet ik niet meer . natuurlijk \joke van amerongen in de 2e klas.

  School Apollo, 1971

  ik heb maar 1 jaar op de Leusderweg gezeten, maar onze examenstunt in de dependance is legendarisch.

  ik heb maar 1 jaar op de Leusderweg gezeten, maar onze examenstunt in de dependance is legendarisch. in de klas bij Frankie Snel, Rob Verf, Hans? Groen, en marja`Miedema`. v.d. Put en van Ginkel waren de leukste leraren. Veel in de Karseboom gezeten, en veel bij de conrector...

  Chr. Mavo Leusderweg, 1980

  ?