Ontdek PLUS

Elise Douma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elise Douma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elise Douma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Echt een leuke tijd gehad hier! Ik weet nog dat ik het bijzonder jammer vond toen we van school af gingen naar de middelbare school.

  Echt een leuke tijd gehad hier! Ik weet nog dat ik het bijzonder jammer vond toen we van school af gingen naar de middelbare school. Ik heb hier heel veel plezier gehad met Esther v.d. Wal, Peter Kruijt.....tja eigenlijk met heel de klas wel! Vooral het laatste jaar bij v. Muiswinkel was een feest en daarbij niet te vergeten het kamp met van Muiswinkel en de gymleraar....(ik weet even niet meer hoe hij heet) en het nichtje van v. Muiswinkel. Femke heet ze geloof ik? En dan onze eindmusical! Ik heb de videoband nog liggen! Daar stonden we dan met z'n allen als kleine koters van ongeveer 12 jaar. Na de Willem v. Oranje ben ik naar de Havo gegaan op het Mendelcollege. Na de Havo heb ik eerst een jaartje gewerkt. Toen heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gedaan en daarna nog een secretaresse opleiding. Hierna kreeg ik een baan bij (het nu zo omstreden) Bureau Jeugdzorg als secretaresse. Hier ben ik verder in gegroeid en op het moment ben ik dus Kwaliteitsfunctionaris bij de afdeling Jeugdbescherming. groetjes van Elise

  Willem van Oranjeschool Ch..., 1986