Elise Dijkshoorn

Kent 11 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elise Dijkshoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Elise Dijkshoorn heeft 5 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke veelzijdige studie! Stroomschema's met infomatiekunde, op het gras of de zonnewijzer zitten in de zomer, nieuwstoetsen, Basics (nuttig en leuk), de enthousiaste rechtenlerares, de goede leraar taalbeheersing, creativiteit, veel groepjeswerk met daar

  leuke veelzijdige studie! Stroomschema's met infomatiekunde, op het gras of de zonnewijzer zitten in de zomer, nieuwstoetsen, Basics (nuttig en leuk), de enthousiaste rechtenlerares, de goede leraar taalbeheersing, creativiteit, veel groepjeswerk met daarbij ook wel veel haat en nijd, Scompany dagjes uit enz.enz.

  Hogeschool van Utrecht Facu..., 1999

  megazware tassen, zwaar hoestende klasgenoot, schoolreisjes, schooltuintjes, die actie dat we voor het goede doel klusjes moesten doen voor een piek met daarna een groot feest, Mr.

  megazware tassen, zwaar hoestende klasgenoot, schoolreisjes, schooltuintjes, die actie dat we voor het goede doel klusjes moesten doen voor een piek met daarna een groot feest, Mr. Bean met Nederlands etc.

  Scholengemeensschap Texel, 1993

  De leuke spelletjes in de pauze zoals handtennis, handbal, verstoppertje met buut en slagbal natuurlijk.

  De leuke spelletjes in de pauze zoals handtennis, handbal, verstoppertje met buut en slagbal natuurlijk. Verder was leuk: de schoolreis naar Drenthe, het afrika project, en nog wel meer.

  Protestant De Fontein, 1988

  ?