Elisabeth Dorant

Kent 19 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elisabeth Dorant en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Elisabeth Dorant heeft 1 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wat een heerlijke tijd was dat: ik ging heel graag naar school.

  Wat een heerlijke tijd was dat: ik ging heel graag naar school. De sfeer die me bijstaat: rust, stilte in de klas, rennen op het schoolplein (wedstrijdjes!), knikkerperiodes waarin iedereen met dozen zeulde, uitdelen bij verjaardagen, ijsjes van meester Bak als het heel heet was,en zo veel meer! Heb in de klas gezeten van: juffrouw Ten Napel, Mevr Van der Horst, juffr. Klaterbosch, meester Bak 2x, en meester Niks.

  2004, Elisabeth Dorant

  Ik was nog gewoon Liesbeth! Ik herinner me de school nog heel goed, aan het eind van onze straat de weg oversteken, door het paadje en ik was er.

  Ik was nog gewoon Liesbeth! Ik herinner me de school nog heel goed, aan het eind van onze straat de weg oversteken, door het paadje en ik was er. 2 jaar bij juffrouw Voogd, kleien in de klas, oneindig veel vlechtwerk oa.d mandjes en fotolijstjes: ik heb ze nog!

  2004, Elisabeth Dorant

  Zonnige zomers op het grasveld of onder de bomen bij het noodgebouw waar Liesbeth Lameree biologie gaf.

  Zonnige zomers op het grasveld of onder de bomen bij het noodgebouw waar Liesbeth Lameree biologie gaf. En niet te vergeten de grote avonden (op de muzikale deunen van Peppi&Kokki ..) , maar bovenal de leuke vriendengroep, de overwinningen met de softbalwedstrijden, Kraak die de jambes stampvoetend uitlegde, Wester die een man apart was en zoveel andere leuke herinneringen!

  2004, Elisabeth Dorant
  ?