elisa vandolderen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van elisa vandolderen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  elisa vandolderen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  de engelse lesvan meneer kelly tevens mentor:wat een geweldige vent was dat!, meneer boekhorst, weddenschappen met de directeur, het kamp bij ellecom.

  de engelse lesvan meneer kelly tevens mentor:wat een geweldige vent was dat!, meneer boekhorst, weddenschappen met de directeur, het kamp bij ellecom

  2004, elisa vandolderen

  toneelstukken, handenarbeid, juffrouw degen (jr en sr) meneer van driessen wacht op antwoord, er was eens een meester ***********ste vriendin: femke visser, verder nog steeds contact met dennis stokvis en af en toe met pamela,anouk en anieke.

  toneelstukken, handenarbeid, juffrouw degen (jr en sr) meneer van driessen wacht op antwoord, er was eens een meester ***********ste vriendin: femke visser, verder nog steeds contact met dennis stokvis en af en toe met pamela,anouk en anieke...

  2004, elisa vandolderen

  Muziekles van philibert, 'we hebben weer een spuger'bij nederlands , schoolfeesten,pauzes, de wijze lessen van dhr.

  Muziekles van philibert, 'we hebben weer een spuger'bij nederlands , schoolfeesten,pauzes, de wijze lessen van dhr. hendriks, en natuurlijk detrip naar Parijs!

  2004, elisa vandolderen
  ?