eline weber

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van eline weber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  eline weber heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn beste vriendin Lydia Ploos met wie ik vele avonturen beleefde ,Franca di summa,we waren lekker punkie,Parijs naruurlijk,wat een feest.

  Mijn beste vriendin Lydia Ploos met wie ik vele avonturen beleefde ,Franca di summa,we waren lekker punkie,Parijs naruurlijk,wat een feest.Nora kok ,Paula Kowski,bokelman (geweldige vent) ik had altijd bonje met hem ,dat geldt ook voor van 't Hert.Richard Paschier op wie ik heimelijk verliefd was ,Fikret,Dennis "de grote ,Patrick Vijent (volgens mij is hij omgekomen bij het vliegtuigongeluk in Suriname )en ik vondt het zo'n schatje . Ruud Gullit , Frank Rijkkaard ,die woonde aan de overkant van de school.Barneveld was een lekker ding!Oude vrienden mail mij !!!!!!

  2004, eline weber

  Juf Bitter was een schatje , paul Frankfoort was ook best wel sympathiek, met de Leeuw gingen wij op vakantie.

  Juf Bitter was een schatje , paul Frankfoort was ook best wel sympathiek, met de Leeuw gingen wij op vakantie.Ik kan me nog redelijk wat kinderen herinneren , helaas ook degene die mij het leven zuur hebben gemaakt door echt vreselijke pesterijen ! Ik was een langzaam meisje dankzij medicijnen tegen de epilepsie , en dat heeft mijn schooltijd niet echt leuker gemaakt. Gelukkig waren er ook nog wel leuke jongens en meiden die het wel een beetje hebben goedgemaakt, gezellig hoor die partijtjes , toneelstukjes en schoolreisjes !

  2004, eline weber
  ?