eline nieuwenhuis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van eline nieuwenhuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  eline nieuwenhuis heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  op deze school heb ik de opleiding onderwijsassistent gedaan.

  op deze school heb ik de opleiding onderwijsassistent gedaan. het 1e jaar begon ik met spw en kreeg als mentor nadra, wat niet echt 1 van mijn favorieten leraren was, ze dacht altijd alles beter te weten erg jammer. in de 2de ben ik onderwijsassistent gaan doen en kreeg als mentor marie-jose. ik heb een erg leuke tijd gehad op deze school, soms wat stressen maar altijd gezellig.

  2004, eline nieuwenhuis

  in de eerste 2 jaren zat ik op het baken park,in klas p1e en p2e ik had toen als mentoren dick brink en nelleke brouwer, ik heb toen echt een leuke klas gehad had ook leuke vrienden en vriendinnen in die klas, in de 3de en 4de van het baken kwam ik op bak

  in de eerste 2 jaren zat ik op het baken park,in klas p1e en p2e ik had toen als mentoren dick brink en nelleke brouwer, ik heb toen echt een leuke klas gehad had ook leuke vrienden en vriendinnen in die klas, in de 3de en 4de van het baken kwam ik op baken centraal terecht waar ik de verzorging deed, daar had ik als mentor hans pendavingh, toen had ik ook een leuke klas alleen allemaal meiden en 1 jongen.

  2004, eline nieuwenhuis

  ik heb vanaf groep 1 tot en met groep 8 op de kaardebol gezeten.

  ik heb vanaf groep 1 tot en met groep 8 op de kaardebol gezeten. mijn favoriete leraren waren juf annemieke en juf nina

  2004, eline nieuwenhuis
  ?