Ontdek PLUS

Eelke Bosma

Kent 92 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Grou

    Bekijk het volledige profiel van Eelke Bosma en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Eelke Bosma heeft 1 klassenfoto's en kent 92 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ben in augustus 1985 begonnen als direkteur van de MWS.

    Ben in augustus 1985 begonnen als direkteur van de MWS. Na een psychische terugval (overspannen) van maart 1984 - augustus 1986, en een prima begeleiding, weer begonnen als basisschooldirekteur in het mooie Kameleondorp Terherne. En in 1988 weer terug op de MWS als "gewone" leerkracht. De samenwerking tot fusie van de EHS en MWS tot de huidige openbare basisschool "De Twa Fisken" meegemaakt; waar ik tot 010109 met veel genoegen heb gewerkt. Vanaf die datum maak ik met plezier gebruik van mijn zgn. FPU (zeg maar: VUT)

    Master Wielsmaskoalle, 1985

    Het begin van mijn onderwijzersloopbaan in augustus 1971.

    Het begin van mijn onderwijzersloopbaan in augustus 1971. Een fantastische tijd gehad, met Dooitze Hoekstra als h.d.s. die de beginnende leerkrachten alle vrijheid gaf om zch te ontplooien. Met pijn in het hart in juli 1979 afscheid genomen van zowel de leerkrachten als de kinderen van mijn combinatieklas 4 - 5. Zo'n start in het onderwijs vergeet je nooit weer!

    Master Fennemaskoalle, 1971

    Op deze echte openbare dorpsschool als hoofd der school gewerkt van augustus 1979 - augustus 1985.

    Op deze echte openbare dorpsschool als hoofd der school gewerkt van augustus 1979 - augustus 1985. Met plezierige collega's Tjalling Jongma en Dirk v.d. Wal samengewerkt, vooral ook de opzet naar het basisonderwijs. Hierbij kwam ook langzaam maar zeker de samenwerking met kleuterjuf Anja ten Cate tot stand. Voor beide kanten een "eye-opener". Wat mij met name aansprak was de interactie tussen de hoogste en laagste klassen tijdens het (hm,hm)volksdansen in de pauzes.

    Middelstein, 1979