Eefke Schilder

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eefke Schilder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eefke Schilder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eigenlijk te veel om even op te noemen, maar vooral de geschiedenislessen van Meneer Leih, aaardrijkskunde van Kruidhof, juffrouw Vegter voor Engels en de wiskundelessen van Buizert (strafwerk schrijven ook.

  Eigenlijk te veel om even op te noemen, maar vooral de geschiedenislessen van Meneer Leih, aaardrijkskunde van Kruidhof, juffrouw Vegter voor Engels en de wiskundelessen van Buizert (strafwerk schrijven ook...) en later Dorleijn en Runia. Maar boven alles staat het leven buiten de school: Utile Dulci en het volleyballen. En dat ik Arnold Schilder tegen kwam met wie ik nu al 33 jaar gelukkig getrouwd ben. We hebben 3 kinderen en 1 kleinkind. We wonen sinds 1979 in Almere.

  Johannes Calvijn Lyceum, 1959

  De mooiste herinneringen zijn uit de eerste klas bij juffrouw Westerink (inmiddels overleden) en bij meester Schinkel.

  De mooiste herinneringen zijn uit de eerste klas bij juffrouw Westerink (inmiddels overleden) en bij meester Schinkel. De lineaal van juffrouw Bokelman is een van de mindere herinneringen, net als haar huilbuien. En meester van der Zwaal sloeg Bertus en Rinus Veenstra (of Feenstra?).

  Helenius de Cockschool, 1953

  ?