Edwin Wendrich

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edwin Wendrich en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edwin Wendrich heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  edwin(bij)ecms(punt)speedxs(punt)nl Juf de Krieger ging trouwen en wij waren verkleed als bruidspaar + gasten.

  edwin(bij)ecms(punt)speedxs(punt)nl Juf de Krieger ging trouwen en wij waren verkleed als bruidspaar + gasten. Ik was de bruidegom (omdat wij een hoge hoed hadden) en Annabeth Berendsen was de bruid. Op deze school heeft mijn moeder vroeger nog lesgegeven. Les van juffrouw de Krieger. 's Zomers spetteren in een badje op het schoolplein. De school bestaat nu al niet meer, het gebouw is gesloopt.

  Kleuterschool de Rozeknop, 1970

  edwin(bij)ecms(punt)speedxs(punt)nl Ik heb hier alleen maar in de eerste (schooljaar 1972-1973) en in een deel van de tweede klas (schooljaar 1973-1974) gezeten, in verband met een verhuizing naar Hellendoorn.

  edwin(bij)ecms(punt)speedxs(punt)nl Ik heb hier alleen maar in de eerste (schooljaar 1972-1973) en in een deel van de tweede klas (schooljaar 1973-1974) gezeten, in verband met een verhuizing naar Hellendoorn. Klasgenoten in de eerste klas bij juffrouw Schurink waren o.a. Alexander Dalenoord, Ellis Jonker (mijn buurmeisje), Anita van de Liet (haar moeder bracht ons wel eens weg met zo'n kleine Fiat) en vele andere ! Op het bordje bij de voordeur stond: "Het hoofd der school is tijdens de lesuren niet te spreken" !

  Dr. A. Plesmanschool, 1972

  edwin(bij)ecms(punt)speedxs(punt)nl Hier heb ik Technische Natuurkunde gestudeerd, afstudeerrichting Besturingstechniek.

  edwin(bij)ecms(punt)speedxs(punt)nl Hier heb ik Technische Natuurkunde gestudeerd, afstudeerrichting Besturingstechniek. Begonnen in schooljaar 1984-1985, afgestudeerd in schooljaar 1988-1989. Les van Nijhuis, Ritzen, en vele andere. Klasgenoten waren o.a. Leo Langejans, Gerben Scholten, Hans Nowee, en vele andere.

  Hogere Technische School (HTS), 1984

  ?