Edwin Nieuwenhuys

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edwin Nieuwenhuys en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Edwin Nieuwenhuys heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerste tafel, Eerste rij, Opstaan en vertrekken!!!!!!!!!!! Hoe kan je dat nou vergeten? Mevrouv "aanst" Stoel natuurlijk.

  Eerste tafel, Eerste rij, Opstaan en vertrekken!!!!!!!!!!! Hoe kan je dat nou vergeten? Mevrouv "aanst" Stoel natuurlijk. Van de Kamp, errug die man. Hoe heete die adjuct direkteur ook alweer?? Volgens kent iedereen hem als Skippy! Nonner was echt tof. Tamara, Natasha, Esther Spreeuw, Amit Batzri natuurlijk niet vergeten! Zwaar toffe tijd gehad, ook al was het kort! Mail me!!!!

  2003, Edwin Nieuwenhuys

  Echt een super tijd, waar zijn ze gebleven??!? Edwin Perlee, Crispin Chesterwalsh, muis, en al die Heemskerkers en natuurlijk niet te vergeten Silvya Moermans (secret crush).

  Echt een super tijd, waar zijn ze gebleven??!? Edwin Perlee, Crispin Chesterwalsh, muis, en al die Heemskerkers en natuurlijk niet te vergeten Silvya Moermans (secret crush). ***** me en beloof antwoord terug! Gegroet Edwin

  2003, Edwin Nieuwenhuys

  Hoe kan ik ze vergeten, ik wordt nog steeds gillend wakker! TAKEMA, KNIJENBURG! Wat een docenten waren jullie! Maar goed laat ik het netjes houden, buiten hun om toch een hele leuke tijd gehad! Amit, Menno, Paul, Frankie, Etienne! Het "balspel" in het

  Hoe kan ik ze vergeten, ik wordt nog steeds gillend wakker! TAKEMA, KNIJENBURG! Wat een docenten waren jullie! Maar goed laat ik het netjes houden, buiten hun om toch een hele leuke tijd gehad! Amit, Menno, Paul, Frankie, Etienne! Het "balspel" in het speelkwartier, en de onvergetelijke gymlessen van Co Alewijn. Evert van Putten bedankt nog voor een supertijd! (5de en 6de klas). En niet te vergeten "Meester Van de Jacht, heeft kippekracht"!!!!!!! Gegroet!

  2003, Edwin Nieuwenhuys
  ?