Edwin Meijer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edwin Meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edwin Meijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij waren de eerste lichting technische informatica.

  Wij waren de eerste lichting technische informatica.... we moesten blokjes vijlen en veel wiskune. Aardige docenten.

  Hogeschool Drenthe, 1983

  Heb maar kort op deze school gezeten, maar wel een gouden tijd gehad.

  Heb maar kort op deze school gezeten, maar wel een gouden tijd gehad. Ik ben veel namen eigenlijk vergeten.. maar niet mijn vrienden Jan Siemeling, Janneke Gommer, Erma van de Bergh en Ariette, etc. Ik vond de meeste leraren wel aardig; ik denk dat in de jaren 80, de meeste docenten na de "60's and 70's" het allemaal wel gezien hadden en ze zich niet meer zo druk maakten om een hanekam of een stickie op het schoolplein. Hoogtepunten waren de kennismaking kampen en de weekenden kamperen die we zelf organizeerden.

  Menso Alting College, 1981

  In klas 3, hadden we Juf Olde, 't was wel een lief mens, maar ze liet de jongens onderzetters haken en bloemen borduren.

  In klas 3, hadden we Juf Olde, 't was wel een lief mens, maar ze liet de jongens onderzetters haken en bloemen borduren... In klas 4 hadden we een meester (ben z'n naam vergeten), die kwam zo vers van de leraren-opleiding af; het waren de 70-er jaren en hij had lang haar en was harstikke hip (je kan alles van Meester Klungel zeggen, maar hij had niet veel haar en was niet hip). Probleem was dat de nieuwbakken meester nog veel moest leren van Meester Klungel hoe je de orde in een klas van 10 jarigen handhaaft. Ik zat in de klas met Jan Renze Stolhof, Egbert Schelhaas, de Ineke's (Hoogeveen and Jonker), Jaap de Jonge, Aldi van Dijk, Martin Giethoorn, Harmen Slump, etc.

  Dr Abraham Kuyperschool, 1971

  ?