edwin koops

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van edwin koops en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  edwin koops heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  begonnen met 1 dag per week dansen naar 7 dagen in de week.

  begonnen met 1 dag per week dansen naar 7 dagen in de week. invallen bij andere lessen, helpen met les geven in de kleine zaal toen die er nog was.hebben nu alleen nog maar de grote zaal. hadden daar een hele leuke groep waarmee we van alles en nog wat deden. vrijdansen,de disco avonden,de feesten sinterklaasbal,kerstbal,en nog veel meer feesten. rock and roll de wedstrijden elke maand altijd gezellig met de vaders en moeders opa oma broertjes en zusjes die altijd meegingen was altijd weer een feest omdat er bij visser toch aardig wat kampioenen zaten bij visser was het een grote familie. heb mee gedaan met avro danstest,ncrv popshop(rock and roll), nl kampioenschappen mambo(dirty dancing).kampioenschappen crease.ook gaven wij vaak demonstraties van het rock and rollen oa bij het jordaan festival, bij de zwemvierdaagse, en ook bij verenigingen die een feestje hadden. met rob altijd stappen na het vrijdansen met nog een aantal. rob was de vader van deze feestbeesten. mijn huidige vrouw heb ik daar ontmoet kon haar al langer zijn in september 9 jaar bij elkaar en dan 6jaar getrouwd hebben 2 kinderen sanne 5jaar en wessel 3 jaar en een derde op komst. ik weet niet wat ik nog meer moet schrijven maar weet wel dat dit een tijd was om nooit meer te vergeten want die was geweldig.

  Dansschool Visser en ter Beek, 1975

  zat bij juffrouw van gelderen in de klas, het was de liefste juf van de wereld.

  zat bij juffrouw van gelderen in de klas, het was de liefste juf van de wereld.ook haar wandelingen door het dorp met carnaval,of door het vliegenbos.leerlingen oa richard kroese, silvia herders.

  Kleuterschool De Boterbloem, 1971

  als ik het goed herinner zat ik in de grootste klas +/- 30 leerlingen leerlingen van die tijd waren zie klassefoto.

  als ik het goed herinner zat ik in de grootste klas +/- 30 leerlingen leerlingen van die tijd waren zie klassefoto. ik heb nog steeds contact met richard kroesse wij zijn al vrienden vanaf de kleuterschool.

  c f capelleschool, 1973

  ?