Edwin Klaassen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edwin Klaassen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Edwin Klaassen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel plezier gehad op mijn alma mater.

  Veel plezier gehad op mijn alma mater. Met de studentenvereniging 'La cueva de Montesinos' zijn we vaak naar Spanje geweest. Heb nog veel contact met Sjacco Nauta, Meggy Oostdijck en Mirjam Rutten. Ook Pepe zie ik nog regelmatig. Ik heb nog veel aan mijn Spaans op mijn reizen naar Midden- en Zuid-Amerika. Veel passagiers spreken geen woord Engels.

  KU Nijmegen - Faculteit der..., 1986

  Ik heb een erg leuke tijd gehad op de pa.

  Ik heb een erg leuke tijd gehad op de pa. Men hing nogal linkse ideeen aan. Dat gaf genoeg stof tot discussie.Tijdens de les waren sommigen aan het breien. Het accent lag op de interpersoonlijke ontwikkeling en veel minder op kennisoverdracht, wat ik een manco vond.

  Pedagogische Academie de Kl..., 1982

  Op de kleuterschool zat ik bij zuster Paulie in de klas.

  Op de kleuterschool zat ik bij zuster Paulie in de klas. De school was nog een jongensschool. Pas vanaf klas vijf werd hij gemengd. Wat ik overigens veel leuker vond. In de eerste klas zat ik bij juffrouw De Goei. In klas vier had ik juffrouw Gemma, zij kwam wel eens thuis bij ons Stratego spelen. Ik heb nog stage gelopen bij Hans Broeren toen ik op de pabo zat. Ik trok veel op met Peter van Breda, met wie ik later weer in de collegebanken zat. Peter studeerde Arabisch, ik Spaans. Ook trok ik op met Joop Kersten en Yvonne Eichorn. Ik heb altijd veel lol gehad. Groeten

  St. Josephschool / de Driem..., 1970

  ?