Edwin Clement

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Edwin Clement en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Edwin Clement heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  in mijn herrinering, en corrigeer me als ik het fout heb, is de school in 1990 opgericht.

  in mijn herrinering, en corrigeer me als ik het fout heb, is de school in 1990 opgericht. ik zat eingelijk officieel niet op school, had geen bericht gekregen dat ik was toe gelaten, maar ik ben toch gegaan,en gebleven. Intro kamp in de ardennen. Dat vergeet ik nooit meer. wat een tocht. bek af was. Marijke en Esther Vogels, Piet, Heidi, Pieter, Maarten uit Hilversum, Olaf en Margot net te vergeten! intens, ieder voor zich en toch als een team een project oppakken. dat papiertje was het belangrijkste, een HBO diploma hadden we nodig.

  2004, Edwin Clement

  Virgo, de kelder on het pand met die bar, CT gedaan voor 2 jaar, voorzitter kampcommissie geweest, en vooral veel gelachen, Margo herrinner ik me nog en Marc Mutsaers, Louis de Kock, ook al was ie nooit echt in de school te vinden.

  Virgo, de kelder on het pand met die bar, CT gedaan voor 2 jaar, voorzitter kampcommissie geweest, en vooral veel gelachen, Margo herrinner ik me nog en Marc Mutsaers, Louis de Kock, ook al was ie nooit echt in de school te vinden

  2004, Edwin Clement

  wat een tijd.

  wat een tijd. heel heftig gefeest het eerste jaar van 4 havo, en daarna alles op alles om het alsnog te halen. leraren zijn me niet echt bij gebleven, behalve die kale van nederlands, en die donkere kerel van Engels. en uiteraard het Wapen en bakker groffen. Evelien de Wit, Mark Janvier, Petra ? Pierre de Vries, janina Dubbeld, enz. Uiteraard Louis de Kock, samen naar de HTS gegaan, en daarna het contact eigenlijk verloren

  2004, Edwin Clement
  ?